Murerarbejde

Alt inden for murerarbejde
og entrepriser

Hos S.H. Byggeentreprise tilbyder vi alt inden for traditionelt murerarbejde og totalentreprise med fokus på nye badeværelser og tilbygninger.

Mureropgaver
kan f.eks. være:

  • Tilbygninger
  • Badeværelser
  • Klinkegulve
  • Nyt tag

Kundens tilfredshed

Vi lægger stor vægt på dine ønsker og behov gennem hele processen. Din tilfredshed sikrer vi gennem en grundig dialog, så vi kan sikre, at det færdige resultat bliver som forventet.

​For os er det vigtigt, at det er dygtige fagfolk, der udfører opgaverne og forstår at vægte kvalitet og holdbare løsninger. Vi holder os opdaterede på den nyeste teknologi og de nyeste materialer inden for branchen, så vi kan sikre kunden det bedste resultat.

Få et uforpligtende
tilbud på din opgave

Udfyld formularen, og få et uforpligtende tilbud på din opgave. Vi vender tilbage hurtigst muligt.

Vores
samarbejdspartnere

Når vi varetager totalentrepriser (f.eks. badeværelser eller tilbygninger), står vi for alle opgaver og al koordinering med øvrige faggrupper til el-, vvs-, murer-, maler- og tømrerarbejdet. Derved har I kun os som entreprenør og et tilbud at forholde jer til.

Sammen med vores faste samarbejdspartnere tilbyder vi at tage hånd om lige netop dit projekt, fra første skitse til projektet overleveres til jer. Vores samarbejdspartnere omfatter firmaer, der lever efter og deler de samme værdier som os. Tilfredse kunder skaber den bedste forretning.

Kontakt os

Går I med planer om nyt badeværelse, tilbygning, nyt tag eller måske ombygning eller renovering? Så kontakt os for en uforpligtende snak omkring, hvordan vi kan hjælpe dig med dit projekt.